måndag, november 07, 2005

Silly season, del 2

Det är svårt att bli riktigt klok på tränarkarusellen i Gif Sundsvall. Först är de i kontakt med David Wilson, en etablerad tränare i Superettan som förde Ljungskile till fjärdeplatsen föregående säsong, allt verkar frid och fröjd. Några dagar senare så deklarerar Anders Högman, som tidigare sagt att han ska stanna kvar som assisterande tränare, att han hoppar av. Ungefär samtidigt så börjar rykten snurra på diverse diskussionsforum att Wilson främst är aktuell för positionen som assisterande tränare och att "ett mycket stort namn är på gång". Det här ryktet tycks nu bekräftas av allt fler, men samtidigt har ingenting nämnts i media och från klubben hörs inte ett knyst. Det enda som jag har hört från offentligt håll är att Urban Hagblom sagt att "det rör sig om en process med flera namn inblandade, och vi har inte bråttom".Det färskaste ryktet säger nu att det rör sig om "en tränare som bor i Stockholm och har stora meriter."

David Wilson. Aktuell?

Jag orkar snart inte längre. Kan de inte bara ordna upp allting li
te snabbt? Innan fredag har det sagts, men det där känns ju tämligen godtyckligt.
Mattias Nylund åkte aldrig över och hälsade på hos QPR heller, betyder det att han är så pass intresserad av den nye tränaren att han överväg
er en fortsättning? I en drömvärld kanske, men knappast i den värld vi vistas i just nu.
Förmodligen lär allt spricka i slutändan vilket som. Jag har alldeles för många bittra erfarenheter för att ropa hej innan ån är passerad.

Annars är allting ungefär som förut. AIK tycks vilja värva Ali Gerba, men efter värvningen av Batan kanske de är något mindre angelägna. Nylund och Wallerstedt sägs ha klausuler, men detta förnekas ivrigt av styrelsen. Jag förstår bara inte varför styrelsen skulle ljuga om en sådan sak. Om de säljs så kommer det ju ändå fram och då resulterar det bara i supportrarnas minskade förtroende.


Men vem är egentligen den mystiske tränaren? Tips mottages tacksamt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är David Wilson och Ron Jerremy släkt?

Anonym sa...

Haha... Vad har styrelsen för sjuka böjelser egentligen? Först anlitar de en norrman vars enda talang uppenbarligen inskränker sig till att vara hängd som en häst. Sen följer de upp med en avdankad porrskådis.

Jag tycker dom kan ge jobbet till Joppa Lärkan. Skit ska skit ha...