torsdag, december 08, 2005

En inte så silly season

Giffarna har börjat träna så smått efter semestern. Enligt de rapporter jag har fått så har det sett ganska bra ut. Några saker som bådar gott inför framtiden:

♥Inte mindre än två engelsmän är på provspel den här veckan. Owen Price, 20 år från amatörlaget Lewes och Chris Cleaver, 26 åring från finska Allianssi. Om de håller måttet eller inte återstår att se, men det är fint att det rör på sig i alla fall.

♥Dagens internmatch i Nordichallen slutade 2-0 till "A-laget". Mål av Owen Price och Andreas Hermansson. Price var tydligen en hejare på att slå fina inlägg, något som man aldrig kan få för mycket av.

♥Tränare Wilson sparkar den gamle, betrodde fystränaren Pelle Ljungström. Istället för gymträning vill Wilson istället införa simning på försäsongen, vilken han kommer att leda själv. Han menar på att det är en "överlägsen träningsform". Dessutom kommer simträningen att toppas med gemensamma luncher för laget, vilket mycket väl kan vara bra för lagsammanhållningen.

♥Samme Wilson bjöd igår in alla supportrar till öl, fotboll och skitsnack på Dublin pub i Sundsvall. Hans enda krav på puben var att de serverade Guinness. Rimligt enligt mig.


I övrigt så har jag mest funderat en del på olika ordspråk. De absolut bästa ordspråken måste vara "Att ta sin Mats ur skolan" samt "Mota Olle i grind". Det används på tok för få ordspråk i dagligt tal numera, det är synd tycker jag. Det vore bra om till exempel Zlatan eller Robert Gustafsson började använda fler ordspråk, det skulle nog kunna skapa en renässans.

Fyra dagar kvar till en betydligt minskad arbetsbörda.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Små hjärtan, verkligen? För att punkta upp fotbollsnyheter? Vad handlar det om!?

Anonym sa...

"ingen ko på isen..." det är en liten favorit...

och allvarligt... små hjärtan?!

Anonym sa...

men små hjärtan...!?! och förklara de sluddriga otydligheterna ovan (dvs. ordspråken)