torsdag, mars 30, 2006

Några gamla, hederliga missiler Persson!

Jag har hört att om det var risk för regn i Sovjetunionen på första maj så brukade staten helt sonika skjuta upp en arsenal raketer och spränga bort de fridstörande molnen.

Nu tänker jag bara: Om Brezjnev, Chrustjov och grabbarna kunde fatta sådana beslut när ett enda första majfirande hotades (även om det nu var i världens största kommuniststat), då borde väl den svenska regeringen kunna göra detsamma nu när hela jävla maj ligger i farozonen. Dags att skeppa upp några gamla, hederliga missiler och göra slut på det här snöovädret nu. Jag vågar nästan garantera att det skulle ge en hel bunt extra röster i höstens val.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Yes! Tänk när Ordförande Persson höjer sin knutna näve i luften och bomber och granater briserar i himlen. Molnen skingras, röda fanor vajar i vinden och solen lyser över arbetarrepubliken Sverige, den sista sovjetstaten. Zda Zdarovya!

...sen sjunger vi alla "We shall overcome" tillsammans...

Anonym sa...

haha... sjuk idée.. men den kanske skulle funka... han behöver ju alla extra röster han kan få!

Anonym sa...

Nej nej, Johan. Jag tror inte riktigt du har greppat: Göran behöver inte oss, vi behöver Göran. Göran behöver nog ingenting, faktiskt. Han är komplett.

Jag har hört att första gången Ordförande Persson försökte sig på det folkliga nöjet "golf" så gick han Öjestrands 18-hålsbana på 24 slag...

Anonym sa...

haha... den där majk! du har inte riktigt hängt med... det var faktiskt den där Kim I:II (ill som det uttalas) som gjorde den fantastiska golfrundan och spöade skiten ur diverse killar som Tiger och Jeppe! The old G:P är bara en fet äcklig kille från sörmland som var mobbad från lågstadiet... sen att han är den snubben som suttit längst sen diktator Hussein... och vem fan vill att Bush ska invardera norra Norrland för att komma åt vattenkraften?!?! Block!

Anonym sa...

Må så vara att det var Nordkoreas discodvärg till diktator som gick den fantastiska golfrundan. Men vår egen Ordförande är fan inte sämre än den där storrökande serietidningsfiguren. Dessutom tycker jag att det är fint att en kille som blev mobbad i högstadiet är chef just i dagsläget. Alla som växt upp åtminstone lite grann vet att det är killarna som var mobbade då, som är de bästa killarna nu,

Typiskt borgerligt att hacka på en mobbad kille...

Mattias sa...

Bra rutet Mikael! Det är de mobbade som är de bra killarna och mobbarna som blir borgare.

Anonym sa...

Det är ju dom mobbade som får storhetsvansinne och sätter sig (med sin sjukt stora röv) på den vanliga hederliga överklassen så fort dom får lite för mycket makt... Ett sådant beteende ska inte en hederlig befolkning behöva stå ut med!